Det blev Tacos till middag idag och då passade jag på att plocka fram den Mexikanska majswhiskyn Alma De La Tierra Abasolo El Whisky de México.
Den här majssöta whiskyn passade alldeles utmärkt till den av kryddor mustiga maten.
Mitt namn är Lelle, född och uppvuxen i Stockholm men boende i Motala sen 2021-10-01. Har varit ordförande i whiskyklubben WK Boothie sen 2008. Jag tänker, pratar, skriver och dricker whisky i tid och otid, håller provningar överallt där det finns möjlighet för både mindre och större sällskap. Förutom den här bloggen så håller jag även i gruppen Whisky och Whiskey på Facebook. Den här bloggen ska handa om whisky och whiskey i alla dess former och även om saker och ting runtomkring denna dryck.
Efter tre års väntan så var det då äntligen dags igen för Linköping WhiskyExpo i Konsert och Kongresshallarna några minuters promenad från...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar