Translate

lördag 26 oktober 2019

Whiskyprovning för MFT Entrepenad AB på Lilla Barkarby, 25 oktober 2019



Ett glatt gäng från MFT Entrepenad AB samlades på Lilla Barkarby, fredagen den 25 oktober för whiskyprovning och en trerätters efter det. Vi gick igenom dom fem vanligaste varianterna av whisky och för detta så hade jag plockat fram ett par lite annorlunda buteljeringar.


Inledningsvis så tog vi tag i Johnnie Walker Blender's Batch 12yo Sherry Cask Finish Blended för att sen fortsätta med The Grainman, Caledonian 30yo Cask Strength Single Grain. Sen blev det Glenfiddich 18yo Single Malt, Maker's Mark Stave 46 Bourbon Whiskey för att sen avsluta provningen med rökbomben Smokehead Extra Rare Islay Single Malt.

Det var ganska blandade åsikter efter provningen där Glenfiddich passade många, Grainman få, Maker's Mark ganska många och Smokehead en och annan. Alla verkade dock nöjda och en och annan hade nog i alla fall fått lite nya nyanser att lägga till i whiskymålarboken.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Linköping WhiskyExpo 2023

  Efter tre års väntan så var det då äntligen dags igen för Linköping WhiskyExpo i Konsert och Kongresshallarna några minuters promenad från...