Translate

söndag 31 oktober 2021

John Lee Kentucky Straight Bourbon Whiskey


John Lee Kentucky Straight Bourbon är en whisky som är skapad för den franska marknaden men som hittat hit till Sverige med hjälp av Bolaget och i form av en halvflaska som lätt kanske försvinner lite på hyllorna band alla större buteljer.

Den är producerad i Kentucky efter alla gängse regler men exakt på vilket destilleri det sker är lite höljt i dunkel. Whiskyn har fått en del kritik av vissa så kallade whiskyexperter som kallat den för skräp och också ifrågasatt Bolaget varför dom ens bemödat sig med att köpa in denna.

Skit i dom säger jag!

Personligen så tycker jag inte denna är en av topparna när det handlar om Bourbon, den sticker inte ut direkt åt något håll och är inte heller så där spännande som får mig intresserad men det är en trevlig sälskapswhisky som passar alldeles utmärkt en sommarkväll när något gott ligger på grillen och fräser eller om man står i köket och lagar mat med goda vänner och dessutom så kan en sån här whisky vara ett bra första steg att ta om man ska ge sig in i Bourbonvärlden.

Det är också inte mycket pengar det handlar om och därför så kan man mycket väl testa denna tycker jag.



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Linköping WhiskyExpo 2023

  Efter tre års väntan så var det då äntligen dags igen för Linköping WhiskyExpo i Konsert och Kongresshallarna några minuters promenad från...