Translate

fredag 6 december 2019

En Blended och en Amerikanare, nyheter idag den 6/12 på Bolaget.


Idag så dyker ju en del väldigt intressanta whisky upp på Bolagets hyllor eller i beställningssortimentet, jag tog ju upp en del av dom tidigare och nu ska jag presentera dom två återstående släppen denna fredag.

The Famous Grouse Winter Reserve Blended Scotch är en variant som innehåller en hög andel Sherrylagrad maltwhisky vilket ska göra den fruktigare, mjukare och mildare och som är tänkt som en värmande kompis under vinterhalvåret. Styrkan på denna ligger på 40%, Priset är 299 skr och artikelnumret 40660.


Meredith Basil Hayden Sr var en man som i slutet av 1700-talet blev uppmärksammad för att han gjorde en Bourbonwhiskey med mycket mer innehåll av råg än andra producenter. Numera så ägs namnet av Jim Beam och det är också dom som idag som en hyllning till den gamla gubben Hayden på Bolaget släpper sin Basil Hayden's Kentucky Straight Bourbon med en styrka på 40% och ett pris på 659 skr. Artikelnumret på denna är 12661.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Linköping WhiskyExpo 2023

  Efter tre års väntan så var det då äntligen dags igen för Linköping WhiskyExpo i Konsert och Kongresshallarna några minuters promenad från...