Medans marinaden till morgondagens revbensspjäll står och puttrar på spisen så har ansvarig köksklant, dvs jag själv hällt upp en John E Fitzgerald Larceny Kentucky Straight Bourbon som sällskap, vilken var en alldeles utmärkt fyllig och smakrik kompis bland slevar och andra köksredskap.
Mitt namn är Lelle, född och uppvuxen i Stockholm men boende i Motala sen 2021-10-01. Har varit ordförande i whiskyklubben WK Boothie sen 2008. Jag tänker, pratar, skriver och dricker whisky i tid och otid, håller provningar överallt där det finns möjlighet för både mindre och större sällskap. Förutom den här bloggen så håller jag även i gruppen Whisky och Whiskey på Facebook. Den här bloggen ska handa om whisky och whiskey i alla dess former och även om saker och ting runtomkring denna dryck.
Translate
måndag 23 december 2019
Marinadwhiskey
Medans marinaden till morgondagens revbensspjäll står och puttrar på spisen så har ansvarig köksklant, dvs jag själv hällt upp en John E Fitzgerald Larceny Kentucky Straight Bourbon som sällskap, vilken var en alldeles utmärkt fyllig och smakrik kompis bland slevar och andra köksredskap.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Linköping WhiskyExpo 2023
Efter tre års väntan så var det då äntligen dags igen för Linköping WhiskyExpo i Konsert och Kongresshallarna några minuters promenad från...
-
Destilleriet BOX heter ju inte BOX längre utan High Coast Distillery. Den whisky jag har här under det gamla namnet hittade jag ...
-
Jag har ända sedan jag lärde mig att läsa älskat den belgiska serietecknaren Hergé's seriealbum om Tintin och hans äventyr och det inne...
-
Det amerikanska företaget ArKay som sysslar med alkoholfri dryck har ju släppt världens första alkoholfria whisky. Nu har jag ju informat...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar